Filmlerin künye bilgileri sinemalar.com sitesinden alıntıdır. Yazılar şahsıma aittir.

Four Last Songs

8 Eylül 2008 Pazartesi

Sessiz Sinema Puanı :8.5/10
Imdb Puanı :6.0/10
Yapım :2007, İspanya
Tür :Drama / Müzik
Yönetmen :Francesca Joseph
Senaryo :Francesca Joseph
Oyuncular :Stanley Tucci, Rhys Ifans, Jena Malone
Yapımcı :Mate Cantero, Ruth Caleb
Görüntü Yönetmeni :Javier Salmones
Müzik :Dan Jones
Süre :2 saat, 10 dk.

Larry 45 yaşında ve hayatında hiçbir şey başaramamış sıradan biridir. 7 senelik sevgilisi Miranda ile küçük bir kasabada yaşamaktadır. Oldukça sakin bu hayatın başrol oyuncusu çok değer verdiği bir piyanisttir.

Kendisi de kalburüstü bir piyanist olan Larry için hayallerinin adamının ölmesi şok etkisi yaratmıştır. Ona olan saygısını gösterebilmek için adına bir konser düzenlemek ister. Eğer gerçekleştirebilirse bu, kısa hayatının en büyük başarısı olacaktır. Bunun için usta piyanistin kibirli karısı Veronica'yı ve daha da kibirli müzisyen Narcisco'yu ikna etmeli, hatırı sayılır miktarda para bulmalıdır. Tüm bu organizasyon işi ile ilgilenen Larry'i tatlı bir süpriz beklemektedir. Aniden karşısına çıkan 19 yaşındaki gayrı meşru çocuğu Frankie, Larry'nin tüm hayatını altüst edecektir.

Hayallerinin peşinde koşan bir adamın hikayesi. Karşılaştığı tüm zorlukları pek de ustaca olmayan yöntemlerle saf dış bırakan bu iyi niyetli adam hepimize örnek olabilecek nitelikte. Küçük, basit bir kasabaya ziyarete hazırlıklı olun. Sakin filmlerden hoşlananlar için güzel bir alternatif.





.::Email aboneliği için tıklayın::.


0 yorum: