Filmlerin künye bilgileri sinemalar.com sitesinden alıntıdır. Yazılar şahsıma aittir.

Shoot'em Up

11 Aralık 2008 Perşembe

HEPSİNİ VUR


Sessiz Sinema Puanı :5/10
Imdb Puanı :7.0/10
Yapım :2007, ABD
Tür :Aksiyon  / Komedi  / Macera
Yönetmen :Michael Davis
Senaryo :Michael Davis
Oyuncular :Paul Giamatti , Clive Owen , Monica Bellucci , Stephen McHattie, Greg Bryk
Yapımcı :Don Murphy, Rick Benattar, Susan Montford
Görüntü Yönetmeni :Peter Pau
Müzik :Paul Haslinger
Dağıtım :Warner Bros
Süre :1 saat, 33 dk.

Mr.Smith acımasız görünümlü bir tetikçidir. Bir sokakta kendi halinde havucunu ısırırken kendini gizemli bir olayın ortasında buluverir. Hamile bir kadın ve peşinde silahlı adamlar...İçgüdüsel olarak kadına yardım eder, onu kurtaramasa da bebeğini doğurtarak himaye etmeyi başarır.

Sebebini bilmese de çocuğu korumayı kendine görev edinen Smith, bir yandan da neden kadını ve çocuğunu öldürmeye çalıştıklarını çözmeye çalışır. Olay onun için gittikçe karmaşıklaşmaktadır. Daha sonra ciddi akıl oyunları yürüterek hadisenin sebebini çözecek ve olaya el koyacaktır.

Sayısız kurşunun ateşlendiği, mantık sınırlarının ötesinde çatışma sahnelerinin yaşandığı, kişisel algılarıma göre saçmalık sınırlarında dolaşan bir aksiyon filmi. Filmi sıradışı yapan herhangi bir etmen yokken, yüzlerce kişiye karşı aynı anda karşı koyan Smith karakterinin her türlü beladan sağ salim kurtulması ve bunun zaten böyle olacağını baştan bilmemiz oldukça ütopik olmuş. Bana kalırsa hafif oynamalar ile aksiyon filmleriyle dalga geçilen bir güldürü olabilirmiş. Bu amaçla izlenecek ise, gayet hoş, eğlenceli bir film diyebilirim.



.::Email aboneliği için tıklayın::.


0 yorum: