Filmlerin künye bilgileri sinemalar.com sitesinden alıntıdır. Yazılar şahsıma aittir.

The Incredible Hulk

29 Haziran 2008 Pazar


Sessiz Sinema Puanı : 5/10
Imdb Puanı :7.7/10
Yapım :2008, ABD
Tür :Bilim Kurgu / Aksiyon / Çizgi / Dram / Fantastik / Macera
Yönetmen :Louis Leterrier
Senaryo :Edward Norton, Stan Lee (Kitap), Zak Penn, Jack Kirby (Kitap)
Oyuncular :Edward Norton, Tim Blake Nelson, Robert Downey Jr., Liv Tyler, William Hurt, Tim Roth, Peter Mensah, Greg Bryk, Dylan Taylor, Ty Burrell, Chris Owens, Lou Ferrigno
Yapımcı :Avi Arad, Gale Anne Hurd, Kevin Feige, David Maisel
Görüntü Yönetmeni :Peter Menzies Jr.
Müzik :Craig Armstrong
Süre :2 saat, 00 dk.

Bruce Banner adında eski asker bir takım deneylere maruz bırakılmıştır. Hücrelerine enjekte edilen gama ışınları onu heyecanlandığı zaman bir çeşit canavara dönüştürmektedir. Bruce hayatının Hulk kısmını unutabilmek için kaçar ve normal bir hayat sürmeye başlar.

Ama işler hiç de umduğu gibi gitmez. Hücrelerinde dolaşan formüle ihtiyacı olan ordu peşindedir. Üstelik bu sırada bir bilim adamı onu içindeki canavardan kurtarabileceğini söylemektedir. Bu uğurda sevdiği kadından vazgeçen Bruce için seçim vakti gelmiştir.

Filmi genel itibari ile çok gürültülü buldum. Yani çok fazla ses var ayırt etmek zor. Bunun dışında sonu çok havada kalmış. Bunun bir sebebi de devam filmi için ilgi uyandırmak. Sağlam bir hikaye üzerine oturtulmamış ama Hulk severler için gidilesi bir film. Bunun dışında Iron Man fanatikleri içinde müjdeli bir tahminim var. Gelecekte Hulk ile Iron Man'i aynı projede görebiliriz. Kulağa eğlenceli geliyor.

0 yorum: