Filmlerin künye bilgileri sinemalar.com sitesinden alıntıdır. Yazılar şahsıma aittir.

Delirious

9 Şubat 2009 Pazartesi

Sessiz Sinema Puanı :7/10
Imdb Puanı :6.6/10
Yapım :2006, ABD
Tür :Dram / Komedi
Yönetmen :Tom Dicillo
Senaryo :Tom Dicillo
Oyuncular :Steve Buscemi, Alison Lohman, Peter Appel, Gina Gershon, Michael Pitt, Minnie Driver, Kevin Corrigan, Lynn Cohen, Tom Aldredge, Marcus Collins, Doris Belack, Elvis Costello
Yapımcı :Robert Salerno
Görüntü Yönetmeni :Frank G. Demarco
Müzik :Anton Sanko

Les ünlülerin fotoğrafını çeken lisanslı bir fotoğrafçıdır. Paparazi yığınının içinde farklı olduğunu ve farklı işler yapacağını hayal eder. Günün birinde evsiz Toby ile karşılaşır. Toby yaşadığı sorunlardan ötürü ailesinden ayrılmış, sokaklarda yaşayan oldukça yakışıklı bir delikanlıdır.

Birbirlerini tamamlayan bu iki arkadaş hayatlarını ve işlerini paylaşmaya başlarlar. Les, bedavaya asistanlık yapması karşılığında Toby'e yatacak bir yatak ve yiyecek vermektedir.

Fakat bu güzel ortaklık Toby'nin gönlünü bir süperstara kaptırmasıyla bozulur. Fotoğrafını çekmek için yoğun çaba sarf ettiği insanlar artık Toby'nin yanı başındadır. Vakit, intikam vaktidir.

Ünlülerin dünyasına masum bakışlı Toby'nin açısından bakmak oldukça keyifli. Film, arkadaşlık ve popülerlik üzerine derin mesajlar içeriyor. Bunun yanında yavaş ve huzurlu bir film diyebilirim. Sevgiliniz ile izleyebileceğiniz değerli bir yapım.



.::Email aboneliği için tıklayın::.


1 yorum:

Adsız dedi ki...

michael pitt, brad pitt'in akrabası filan mı?